Nilan Comfort Eco Standard filter

Varenummer: 101724

Støv

Passer til: Nilan Comfort ECO 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

Fra 27,50 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
31,25 DKK
Pris pr. stk. v/8 stk.
28,75 DKK
Pris pr. stk. v/16 stk.
27,50 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)280
Højde (mm)300
Dybde (mm)22
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeSTANDARD PLANFILTER
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Planfilter til Nilan Comfort 300 Eco anlæg. Filtermåtten er skåret på mål så den passer direkte i netop dit ventilationsanlæg. Bestil til flere filterskift og spar op til 33% med vores mængderabat. Husk! Du vil altid skulle anvende to stk. filtermåtter til et filterskift. Du kan genanvende filterrammen, men skulle du få brug for en ny, kan du købe den her. 

Filtermåtten er opbygget så fiberstrukturen er åben på den blå side og bliver tættere på den hvide side. Luftstrømmen skal gå igennem filtret så du har indgang fra den blå side og udgang på den hvide side. På dine gl. filtre, kan du let se hvordan luft strømmen går gennem filtret da støvet altid findes på ind-siden (blå) af filtret. 

Filtrets unikke struktur sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filtret, med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducere strømforbruget til drift af anlægget. Er du den prisbevidste type, kan du her. på siden også kan købe dette filtermedie i stykker af 1-2 m2 og selv klippe det til i størrelsen.

Se Filterhusets video om filterskift

Passer også til dit anlæg

Nilan Comfort Eco Standard filter

Varenummer: 101724

Fra 27,50 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu