Pollen/Kulfilter Nilan CT300 og Nilan CT500

Varenummer: 1020493

StøvPollenLugt

Passer til: Nilan Comfort CT300 og Nilan Comfort CT500 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

565,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)228
Højde (mm)500
Dybde (mm)48
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette filter fjerner effektivt partikler og lugtgener fra dit hjem! Kan du f.eks. lugte hvad naboen skal have til middag, eller får du røgen fra deres brændeovn direkte i dit friskluftsindtag, så kan dette kombinerede F7/kulfilter være løsningen.

Hos Filterhuset har vi udviklet et filter med aktiv kul til de fleste anlæg. Filteret passer perfekt ind i dit anlæg, og monteres i indsugningssiden, da det er her luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. 

Vores aktive kulfilter er opbygget med vores robuste ramme. Filtret er et F7 partikelfilter, som er belagt med aktivt kul. Partikelfiltret fjerner de skadelige mikropartikler, og kullet fjerner den lugt, som du døjer med.

Levetiden for dette filter er 3-6 måneder, dog med forbehold for individuelle forhold såsom koncentration af skadelige stoffer, vejrforhold og luftmængden i dit anlæg.

Filtret er testet og dokumenteret i henhold til dit anlægs specifikationer. Filterhuset står altid til rådighed for råd og vejledning i forbindelse med valg af rette kulfilter.

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Nilan CT300 og Nilan CT500

Varenummer: 1020493

565,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu