Nilan Comfort CT200 SafeAir

Varenummer: 1026442

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Nilan Comfort CT200 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 278,75 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
328,75 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
278,75 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)130
Højde (mm)350
Dybde (mm)92
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialeFIBERPLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Nilan Comfort CT200 ventilationsanlæg. SafeAir er markedets fineste filter, som filtrerer flere skadelige partikler fra end pollen filteret, som førhen har været det fineste filter på markedet. Med et SafeAir filter i anlægget er du sikret et sundere og renere indeklima, som er godt for helbredet og den generelle sundhed. 

Vi anbefaler især, at montere dette filter, hvis du bor i nærheden af forureningskilder såsom en trafikeret vej og industriel forurening fra f.eks. krydstogtskibe. SafeAir filtret fjerner effektivt fin partikler fra forureningskilder som brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. SafeAir filteret er i filtrerings klasse F9. 

Med et SafeAir filter kan du fjerne 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. SafeAir filteret monteret i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, da det er her at luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen/recirkulationen monteres altid et standard filter, som skal holde anlægget frit for støv og snavs. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet. Et standardfilter bør udskiftes hver tredje måned. SafeAir filteret bør udskiftes omkring 1-2 gange årligt, for at opnå den bedste filtrering af dit indeklima.

Passer også til dit anlæg

Nilan Comfort CT200 SafeAir

Varenummer: 1026442

Fra 278,75 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu