Nilan Comfort 300 Serien

Nilan har gennem tiden produceret flere anlæg under navnet Nilan Comfort 300. Her på siden finder du filtre til samtlige af anlæggene. Filterhusets filtre er produceret af danske Danfilter i samarbejde med Nilan og lever derved altid op til producentens standarder og forskrifter. Alle vores Nilan Comfort 300 filtre overholder desuden EN779:2012-standarden for filtrering.

Nilan Comfort 300 filterskift


Dit filter skal skiftes med jævne mellemrum for at sikre, at det fjerner den ønskede mængde partikler. Nilan anbefaler, at du efterser filtret med 3 måneders mellemrum og skifter det 1-2 gange årligt. På den måde sikrer du, at luften i boligen konstant er så ren og sund som muligt.

Hvilket Nilan Comfort 300 filter skal jeg vælge?


Her på siden finder du de filtre, der passer til Nilan Comfort 300 anlæg. Hvilket filter, du skal vælge, afhænger af alderen på dit anlæg. Er du tvivl, anbefales vi, at du måler det gamle filter, så du er sikker på at bestille et nyt filter i de korrekte mål. Du kan også kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar med råd og vejledning.

Nilan-anlæg, der er produceret efter 2013, er som udgangspunkt Nilan Comfort 300 LR anlæg.

Et standard sæt med G4 filtre er tilstrækkeligt i de fleste hjem. G4 filtret er den fineste klassificering i grovfiltreringsklassen og fjerner derved synligt støv. Er der allergikere i husstanden, bør du vælge et pollenfilter for et pollenreduceret indeklima.  

Nilan Comfort 300 med varmegenvinding


Anlæg af typen Nilan Comfort 300 er højeffektive varmegenvindingsanlæg med et lavt energiforbrug. Anlægget suger den fugtige luft ud fra køkken og badeværelse og benytter energien herfra til at opvarme den luft, der blæses ind i opholdsrum. Filtret sørger for en renere luft med færre partikler og mindsker blandt andet eventuelle gener fra pollenallergi.

Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

Fri fragt v. køb for kr. 300,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum