Kulfilter 195x440x10 mm

Varenummer: 1020388

Lugt

Passer til: Nilan Comfort 300 Top Ny (efter 2014) 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 91,25 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
108,75 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
91,25 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)195
Højde (mm)440
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter passer direkte i Nilan Comfort 300 "Top" anlæg. Et kulfilter fjerner eventuelle lugtgener fra f.eks. trafik, grill eller naboens brændeovn. Vores kulfilter skal placeres på indgangssiden sammen med et standard grovilter. Denne type kulfilter kan leveres til næsten alle former for boligventilationsanlæg. Det er en billig og let løsning til fjernelse af lugt i din bolig. 

Kulfilteret i sig selv har ikke en filtreringsgrad, som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg, det er derfor nødvendigt at have en form for partikelfilter foran kulfilteret Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå, korrekt monteret passerer luften først gennem grovfiltret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfiltret. 

Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, det afhænger af hvor meget luft der passere gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser. Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen, hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter når foråret nærmer sig. Ønsker du en bedre løsning, kan du med fordel vælge vores kombinerede pollenfilter og kulfilter hvor dette forefindes. F7/kulfiltret har samme filtreringsevne som et pollenfilter, men fjerner samtidig også lugt.

OBS! Vi anbefaler dig at måle dine gamle filtre og sammenligne med størrelsen der står på vores hjemmeside. Der kan være tilfælde hvor årstalet på dit anlæg ikke er nok at tjekke. 

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 195x440x10 mm

Varenummer: 1020388

Fra 91,25 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu