Pollen/Kulfilter Nilan Comfort 300 Top (Gl.)

Varenummer: 1024614

StøvPollenLugt

Passer til: Nilan Comfort 300 Top gammel (før 2014) 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 410,00 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
483,75 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
410,00 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)200
Højde (mm)440
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette filter til Nilan Comfort 300 Top anlægget er produceret på vores fabrik i Farum og består af ét lag pollenfilter og ét lag kulfilter, hvilket betyder, at det fjerner en betydelig del af de små partikler fra den luft der bliver blæst ind i din bolig, samtidigt med at kulmaterialet fjerner uønskede lugte fra luften.

Vi søger altid at lave filtre, der er så effektive, som det er muligt, uden at det påvirker luftgennemstrømningen i dit ventilationsanlæg, og her har vi lavet et filter med den fineste filtrering der er mulig, når vi samtidigt vil fjerne lugte fra den indgående luft. Det vil sige, at vi fjerner et stor procentdel af partikler, der er på størrelse med og mindre end pollen, hvilket betyder at du får et forbedret indeklima i din bolig.

Kulfiltermaterialet gør at der samtidigt vil blive fjernet lugt fra den indgående luft. Lugte består af gasser og er ikke på samme måde sundhedsskadelige som de ultrafine partikler, men det er dog temmeligt generende at have i sit hjem. Vores filtre er tydeligt mærket med en label, hvor der står størrelse på filteret og en pil til at vise hvilken retning luften skal passere igennem filteret for at have den fulde effekt, pilen skal altid pege mod midten af ventilationsanlægget. 

Desværre er det temmeligt svært at sætte en levetid på et filter, da det er afhængigt af hvor meget snavs der er i luften og hvor stor en mængde luft der bliver sendt igennem filteret, vi anbefaler at du kontrollerer dit filter hver 3. måned og udskifter efter behov - vi ved dog at mange af vores kunder udskifter deres filtre 1-2 gange om året.

OBS! Vi anbefaler dig at måle dine gamle filtre og sammenligne med størrelsen der står på vores hjemmeside. Der kan være tilfælde hvor årstalet på dit anlæg ikke er nok at tjekke. 

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Nilan Comfort 300 Top (Gl.)

Varenummer: 1024614

Fra 410,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu