Nilan Comfort 300 LR Standardfilter

Varenummer: 101753

Støv

Passer til: Nilan Comfort 300 LR (efter 2014) 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1-3 dages levering

Fra 19,50 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
23,50 DKK
Pris pr. stk. v/12 stk.
19,50 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)385
Højde (mm)448
Dybde (mm)22
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typePLANFILTER UDSKÆRING
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard filter til Nilan Comfort 300 LR ventilationsanlæg. Progressiv opbygget G4 filtermåtte i filterklassen G4. Filtermåtten er skåret på mål, så den passer direkte i dit Nilan Comfort 300 LR ventilations anlæg. Dette filter giver en simpel grovfiltrering af luften, ønsker du at forbedre dit indeklima, kan du med fordel vælge et F7 pollenfilter. Filtret passer direkte i anlægget så du let og enkelt selv kan opgradere dit anlæg, så du også fjerner skadelige mikropartikler.

Du skal anvende to stk. filtermåtter til et filterskift. Filterrammen genanvendes, men skulle du have brug for en ekstra, forhandler Filterhuset også Filterrammer til dit anlæg. Filtermåtten er opbygget så fiberstrukturen er åben på den blå side og bliver tættere på den hvide side. Luftstrømmen går igennem filtret, så du har indgang fra den blå side og udgang på den hvide side.

På dine gl. filtre, kan du let se hvordan luft strømme går gennem filtret, da støvet altid findes på ind-siden (den blå side) af filtret. Filtrets unikke struktur sikrer optimal filtrering samt en større støvakkumulering i filtret med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducerer strømforbruget til drift af anlægget. Et filters levetid variere mellem tre til seks mdr. Levetiden afhænger af støvmængden i og omkring din bolig. Levetiden varierer efter årstid og luftfugtighed.

Se vores videoguide om filterskift på Nilan Comfort 300LR

Passer også til dit anlæg

Nilan Comfort 300 LR Standardfilter

Varenummer: 101753

Fra 19,50 DKK


keyboard_arrow_up
menu