Kulfilter 375x448x10 mm

Varenummer: 1020380

Lugt

Passer til: Nilan Comfort 300 LR (efter 2014) 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

183,75 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)375
Højde (mm)448
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter vil passe til dit Nilan Comfort 300 LR anlæg. Der kan bruges flere lag af kulfiltre, der bestilles enkeltvis. Et kulfilter fjerner eventuelle lugtgener fra f.eks. trafik, grill eller naboens brændeovn. Filtret anvendes til filtrering af luften på indgangssiden. Dette kulfilter er Filterhusets universalfilter til næsten alle former for boligventilationsanlæg.

Det er en billig og let løsning til fjernelse af lugt i din bolig. Kulfilteret i sig selv har ikke en filtreringsgrad som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg, det er derfor nødvendigt, at have en form for partikelfilter foran kulfilteret Du kan anvende vores kulfilter sammen med et standard filter til næsten alle anlæg.

Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå, korrekt monteret passerer luften først gennem G4 filtret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfilteret. Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, da det afhænger af hvor meget luft der passerer gennem filtret samt koncentrationen af støv og gasser.

Det er vores erfaring, at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen, hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter, når foråret nærmer sig. Hvis du er generet af trafik os, anbefales brug af kulfilter hele året. Ønsker du en bedre løsning, kan du med fordel vælge vores kombinerede F7 Pollenfilter og Kulfilter hvor dette forefindes. Eller vores SafeAir Plus filter, som også har aktivkul. F7/kulfilteret har samme filtreringsevne som et Pollenfilter, men fjerner samtidig også lugt, hvor vores SafeAir Plus har en filtreringsklasse F9.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 375x448x10 mm

Varenummer: 1020380

183,75 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu