Nilan Combi 300 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020346

Støv

Passer til: Nilan Combi 300 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

615,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)285
Højde (mm)540
Dybde (mm)48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Filtersættet er passende til et Nilan Combi 300 Ventilationsanlæg. Dette standardfilter sæt, bestående af 2 stk. G4 plisseret materiale med en robust plast ramme, har den bedste evne inden for filtrering af grove partikler. Denne filterklasse er med til at sikre dig og din familie et sundt indeklima. Det er med til at optage almindelige støv partikler, som kan være skadelige for vores omgivelser.

Filterets unikke opbygning af filtermediet og ramme sikre dig et tæt anlægsflade på siderne i dit anlæg. Du får med Filterhuset et dansk produceret filter i bedste kvalitet. Alle vores filtre er designet med en reducerings evne, så du får et mindst muligt energiforbrug under filterets levetid. Du kan hos Filterhuset forvente et tæt samarbejde med Nilan A/S, så vores standarder og forskrifter lever op til Nilans forudsætninger sådan at EU standarder bliver overholdt.

Hvis du ønsker en bedre og finere filtrering, henviser vi til vores F7/F9 som er optimeret til at filtrere ultrapartikler fra. Dette kan være en bedre løsning for at minimere allergener eller forebygge pollen i dit hjem. Vi anbefaler, at du udskifter dit filter en gang hver tredje måned, for at opnå den bedste kvalitet og evne af dit filter. Hvis filteret ikke bliver skiftet ud, opnår du en forværring og mindre optagelse af partikler, da der kan sætte sig skidt og snavs.

Passer også til dit anlæg

Nilan Combi 300 Standardfilter sæt

Varenummer: 1020346

615,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu