Nilan VPL 155

Hos filterhuset har vi forskellige filtre til Nilan VPL 155 ventilationsanlæg samlet herunder.  Vi har kvalitets filtre i filterklasserne G4 og M5. Det vil sige, at vi har grovfilter og medium grovfiltre til, at udskifte filtrene i dit ventilationsanlæg.

Hvilke filtre skal du vælge


Det er et spørgsmål vi ofte får og den letteste måde, at finde frem til de rigtige filtre er, at kontrollere størrelsen og filterklassen på filtrene i dit ventilationsanlæg. På den måde kan du finde nogen nye, i tilsvarende størrelse og filterklasse.

De fleste bruger et G4 standard grovfilter i disse anlæg. Filteret er fra producentens side sat i for, at fjerne større partikler som støv i ventilationsanlægget da de er skyld i, at varmeoverførslen fra den udgående til indgående luft bliver væsentligt forringet.

Du kan vælge at benytte et finere filter i filterklassen M5, som fjerner flere partikler fra din indgående luft og derved optimere dit indeklima.
Hvis du søger et filter der ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os her, for at høre mulighederne omkring filtre til dit Nilan VPL 155 ventilationsanlæg.

Kan mit VPL 155 anlæg bruge pollenfilter ?


Du kan uden problemer benytte et finfilter som vores pollefilter i dit Nilan VPL 155 ventilationsanlæg.

Er du som kunde bekymret for luftgennemstrømningen i dit anlæg, hvis du opgraderer fra et standardfilter til et finfilter som pollenfiltret? Hos Filterhuset har vi i vores eget testcenter kontrolleret at vores pollen- og finfiltre er dimensioneret til opgaven, og naturligvis testet og godkendt efter EU standarder.

Vil du vide mere om filtre?


Hos Filterhuset er vi altid glade for at hjælpe vores kunder, så ønsker du at vide mere om filtre eller har brug for hjælp med at finde filteret der passer i dit ventilationsanlæg, er du altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice her.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

Fri fragt v. køb for kr. 300,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum