Nilan VPL 155

Hos filterhuset har vi forskellige filtre til Nilan VPL 155 ventilationsanlæg samlet herunder.  Vi har kvalitets filtre i filterklasserne G4 og M5. Det vil sige, at vi har grovfilter og medium grovfiltre til at udskifte filtrene i dit ventilationsanlæg.

Hvilke filtre skal du vælge


Det er et spørgsmål vi ofte får og den letteste måde, at finde frem til de rigtige filtre er, at kontrollere størrelsen og filterklassen på filtrene i dit ventilationsanlæg. På den måde kan du finde nogle nye i tilsvarende størrelse og filterklasse.

De fleste bruger et G4 standard grovfilter i disse anlæg. Filteret er fra producentens side sat i for, at fjerne større partikler som støv i ventilationsanlægget da de er skyld i, at varmeoverførslen fra den udgående til indgående luft bliver væsentligt forringet.

Du kan vælge at benytte et finere filter i filterklassen M5, som fjerner flere partikler fra din indgående luft og derved optimere dit indeklima.
Hvis du søger et filter der ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os her, for at høre mulighederne omkring filtre til dit Nilan VPL 155 ventilationsanlæg.