Levering & retur

Levering - Gratis fragt ved køb over 300 kr.

Ved køb over 300 kr. opnår du fragtfri levering. Filterhuset sender alle pakker med GLS. Vores billigste fragt er levering til en pakkeshop. Opnår du fragtfri levering, er det altid levering til valgfri pakkeshop. Ønsker du en udvidet service, kan du frit tilvælge dette for en beskeden merpris.

Du modtager automatisk dit tracking nummer og information om leveringen af pakken direkte fra GLS. For yderligere information om Filterhusets fragt og leverings-muligheder, henvises til fragt information under det pågældende produkt.

Du kan naturligvis også vælge at afhente din ordre på Filterhuset lager, beliggende på Farum Gydevej 75, 3520 Farum.
Husk venligst at oprette din ordre online inden du ankommer.

Retur & returformular

I forbindelse med returnering af produkter til Filterhuset, kan du vælge at anvende vores returformular, men det er ikke et krav.

Link til Filterhuset's Returformular

2 års ubegrænset ombytnings garanti
Har du bestilt forkert og ønsker du ombytning til et andet produkt, har vi 2 års ubegrænset ombytnings garanti.
Alle varer der returneres til Filterhuset i intakt og ubrugt stand kan ombyttes til andre produkter fra Filterhuset.dk.

30 dage efter du har modtaget din leverance kan du få pengene retur, og dermed fortryde dit køb. Er der gået mere end 30 dage fra du har modtaget varen, kan du ikke få betalingen refunderet, men du kan få ombyttet varen til et andet produkt fra Filterhuset i 2 år fra faktura datoen. Det er din garanti for, at vi altid finder et filter der passer til dit anlæg.

Ønsker du at ombytte efter udløbet af din 30 dages fortrydelsesret, skal du selv dække fragt omkostningen for returforsendelsen.

Fortrydelsesret

Hos Filterhuset har du sikkerhed for en god og tryg E-handel.
Du har som forbruger altid 30 dages fuld fortrydelsesret, og kan få din betaling refunderet. Vi har gjort det let for dig at returnere en vare. I lommen sammen med din følgeseddel, finder du betalt GLS Retur porto. Har du mistet din retur porto kan du kontakte Filterhuset og få tilsendt en ny.

Fortrydelses fristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved telefon 69132266 eller mail: info@filterhuset.dk eller ved at benytte vores fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Link til Filterhuset's Standardfortrydelsesformular

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Varens stand, når du sender den retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi tilbagebetaler uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Filterhuset Aps
Farum Gydevej 75
3520 Farum

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse, når du som privatperson handler hos Filterhuset.dk.

Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

Filterhuset Aps
Farum Gydevej 75
3520 Farum

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at oplyse reklamations årsagen og dit ordrenummer.
Ved kreditering går pengene automatisk retur til dit kreditkort.
Reklamationsret regnes fra den dag du modtager pakken fra Filterhuset.

I forbindelse med berettiget reklamation, afholder Filterhuset.dk returfragten ved brug af den vedlagte GLS returfragt. Har du mistet returportoen, bedes du venligst kontakte Filterhuset, så sender vi en ny.  Varen skal altid sendes forsvarligt emballeret til normal pakke distribution.