Bestilling

Kan jeg få en bedre pris?

Vi har løbende tilbud og rabatter hos Filterhuset. Du kan altid følge med i eventuelle tilbud på vores hjemmeside eller følge med på vores Facebook-side.  Du kan desuden med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev. Her annonceres alle tilbud, og du vil desuden modtage spændende blogindlæg om luftforurening, partikler m.m. (Du kan se vores persondatapolitik her)

Er du en grundejerforening eller et boligselskab så kontakt vores Kundeservice for at få et godt tilbud og en eventuel mængderabat, hvis I er flere, der køber nye filtre samtidig.


Kan man få rabat, hvis man er flere?

Vi har løbende gode tilbud og rabatter. Vi tilbyder også mængderabat på nogle af vores produkter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få at vide, når vi kører en kampagne.

Hvis I er et boligselskab, en grundejerforening eller en ejerforening, kan I kontakte vores filtereksperter hos Danfilter, som gerne udarbejder et tilbud, der passer jeres behov.


Hvornår har I tilbud?

Vi tilbyder løbende vores kunder tilbud på Filterhusets webshop. For at få besked om vores tilbud og kampagner, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev på vores rabatkode-side. I nyhedsbrevet sørger vi for at oplyse om vores generelle tilbud, men du vil også modtage personlige tilbud.

Du kan desuden følge med på vores Facebook-side, hvor du også kan holde dig opdateret på de fleste af vores kampagner.

Vejen til det rette filter

Følg denne hurtige guide til hvordan du finder frem til det filter, du står og mangler. 

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Fandt du ikke hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål der måtte forekomme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up