Kulfilter 218x500x10 mm

Før DKK 99,00
DKK 83,75
SparDKK 15,25
Varenummer:1024914
Dette kulfilter passer til Nilan CT300 anlæg.

Der kan bruges flere lag af kulfilter, der bestilles enkeltvis.

Et kulfilter fjerne eventuelle lugtgener fra ex. Trafik, Grill eller naboens brændeovn. Filtret anvendes til filtrering af luften på indgangssiden.
Dette filter er en billig løsning til dig der har lettere gener fra luft.
Ønsker du en mere effektiv løsning, anbefaler vi vores F7 Z-Line filter vnr. 1020493.

Kulfilteret i sig selv, har ikke en filtreringsgrad som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg. Det er derfor nødvendigt at have en form for partikkelfilter foran et kulfilteret.
Du kan anvendes vores Porret Carbon B kulfilter sammen med en standard filter til næsten alle anlæg.

F7/kulfiltret har samme filtreringsevne som et Pollenfilter, men fjerner samtidig også lugt.

Dette kulfilter er Filterhuset's universalfilter til næsten alle former for boligventilations anlæg. Det er en billig og let løsning til fjernelse af lugt i din bolig.
Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå. Korrekt montering så luften først passere gennem G4 filtret fra blå til hvid side, for stå til sidst at passere gennem kulfiltret.

Levetiden og effektiviteten af et kulfilter, er svær at beregne. Det afhænger af hvor luft der passere gennem filtrene samt koncentrationen af støv og gasser. Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter når foråret nærmer sig. Ved trafik os anbefales brug af kulfilter hele året.