Kan et bedre filter give din familie et sundere indeklima

Du kan forbedre luftkvaliteten i dit hjem markant ved at filtrere de mest skadelige fin- og mikropartikler fra. Derfor er det en klar anbefaling fra Filterhuset, at du opgraderer dit ventilationsanlæg med et bedre filter. Ganske simpelt ved at vælge et af vores finfiltre – så er du på den sikre side.

Hvorfor er standard filtret ikke godt nok?


Svaret er desværre nedtrykkende, for de er der slet ikke for at beskytte dig og din familie. Et standard filter, har udelukkende til formål at holde din varmeveksler fri for støv og beskytte dit ventilationsanlæg. Filtreringen er så grovkornet at den har minimal effekt på skadelige mikropartikler, som er dem der gør mest skade på helbredet.
Det anslås at ca. 3500 personer omkommer årligt pga. den generelle partikelforurening i Danmark. Forureningen er naturligvis størst trafikerede steder, i områder med brændeovne og steder med andre kilder til luftforurening som eks. industri. Meget af denne partikelforurening kan du undgå ved at bruge et finfilter i dit ventilationsanlæg.

Et indeklima (næsten) uden skadelige partikler


Hos Filterhuset udvikler og forsker vi i bedre filtre for at give dig et renere indeklima. Vi tester og dokumentere naturligvis vores produkter i henhold til anlægsproducenternes specifikationer. Det er vores mål at alle kunder skal have mulighed for at vælge et bedre filter og dermed give dig mulighed for at være ”på den sikre side” så du ikke skal bekymrer dig om mikropartikler i dit hjem.

Et markant bedre filter til dit hjemMed den rette teknologi, er det heldigvis muligt at lave markant bedre filtre til næsten alle Ventilationsanlæg men der er en del ting der skal testes først. For eksempel er det utroligt vigtigt at filtret ikke øger modstanden i luftstrømmen mere end højst nødvendigt. Derfor har vi investeret i vores eget testcenter, hvor vi måler og dokumentere alle vores filtre. Så når filtret bliver sat i dit anlæg fungerer det optimalt. Vi samarbejder også med eks. Teknologisk institut og Aarhus universitet.
Her finder du de forskellige filterklasser til dit ventilationsanlæg:

- Grovfilter
- Pollenfilter
- SafeAir filter


Vil du vide mere omkring dit indeklima og hvilke filtre du bør vælge, så kontakt vores filtereksperter her.

Udgivet den: 06-11-2018.