Kulfilter 490x500x10 mm

Varenummer: 1025000

Lugt

Passer til: HESS 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

239,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)490
Højde (mm)500
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Et kulfilter fjerner eventuelle lugtgener fra ex. Trafik, Grill eller naboens brændeovn. Filtret anvendes til filtrering af luften på indgangssiden. Der kan bruges flere lag af kulfilter, der bestilles enkeltvis. Dette kulfilter er Filterhuset's universalfilter til næsten alle former for boligventilations anlæg. Det er en billig og let løsning til fjernelse af lugt i din bolig. 

Kulfilteret i sig selv har ikke en filtreringsgrad som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg, det er derfor nødvendigt at have en form for partikelfilter foran kulfilteret. Du kan anvendes vores Poret Carbon B kulfilter sammen med et standard filter til næsten alle anlæg. 

Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå, korrekt monteret passerer luften først gennem G4 filtret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfiltret. Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, det afhænger af hvor meget luft der passere gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser. 

Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter når foråret nærmer sig. Hvis du er generet af trafik os, anbefales brug af kulfilter hele året.

Kulfilter 490x500x10 mm

Varenummer: 1025000

239,00 DKK


keyboard_arrow_up