Grovfilter G4

Et G4 filter er et filter, der kan anvendes både på afkast- og friskluftsindtagssiden af alle ventilationsanlæg. G4 filtre fjerner effektivt partikler, der er større end 10 µm, hvilket omfatter synligt støv. Filtret kan anvendes i de fleste bygninger og husstande og er det filter, de fleste vælger til deres anlæg.

Hos Filterhuset kan du få standard G4 filtre til alle typer af ventilationsanlæg til engrospriser. Alle vores filtre er danskproducerede og naturligvis produceret i overensstemmelse med EU-standarden inden for filtrering og producenternes forskrifter.

Hvilket G4 filter skal jeg vælge?


Hvilket filter, du bør vælge, afhænger af dit anlæg, for de forskellige anlæg har forskellige filtermål. Hos Filterhuset er alle vores filtre produceret efter specifikke forskrifter og mål og passer derfor perfekt til det enkelte anlæg.

Er du i tvivl om, hvilket filter, du bør vælge, kan du få hjælp i vores filterguide. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Allergikere vil have gavn af et pollenfilter på indsugningssiden for at minimere pollen i den luft, der blæses ind i boligen.

Klip-selv filter


For at opnå effektiv filtrering på ethvert ventilationsanlæg, kan du vælge at købe et klip-selv filter. Du får et filter, der passer perfekt i dit anlæg ved at anvende det gamle filter som skabelon. Klip-selv filtre er materialemæssigt identiske med de filtre, der tilbydes i specifikke mål, men du sparer penge ved at klippe selv. Klip-selv filtrene er eksempelvis egnet til anlæg fra Hess, Nilan og Genvex.

Klassificering af filtre


Filtre klassificeres alt efter hvor meget og hvilke typer partikler, der fjernes. G4 filtret har den højeste arrestance af filtrene i filterklassen til grovfiltering. Arrestancen er et udtryk for, hvor effektivt filtret fjerner partikler. Med sin klassificering 90 < A fjerner et G4 filter dermed effektivt synligt støv.

Her en oversigt over filterklasserne for vores filtre:

    •    Grovfiltrering: G1, G2, G3 og G4.
    •    Finfiltrering: M5, M6, F7, F8 og F9.
    •    Meget fin filtrering: E10, E11, E12, H13, H14, U15, U16 og U17.

Klassificeringerne er udtryk for, hvilke størrelse partikler, der filtreres. G1 filtrerer eksempelvis hår og tøjfnuller, mens U17 kan filtrere farlige vira. Filtre i filterklassen grovfiltrering (herunder G4 filtre) vil være tilstrækkelige i langt de fleste bygninger og hjem. Mange vælger G4 filtre, da det er blandt de mest effektive filtre i klassen.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum