Genvex GES Energy 2 Standardfilter sæt 

DKK 299,00
På lager
Varenummer:1020294
Standard G4 filtersæt til Genvex GE Energy 2 & GE 590 ventilationsanlæg. Sættet indeholder to stk. standardfiltre i dimmensionerne 236x456x48/25 mm, et til indsugningen og et til udsugningen/recirkulationen.  

Filteret er produceret af plisseret filtermedie og derefter indsat i en stabil ramme, med størst muligt filterareal. Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filterets unikke struktur giver en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for filteret.

G4 filteret er det bedste i filtrerings klassen inden for grov filtrering, og sikrer dig dermed de bedste forudsætninger et standard grovfilter kan give. Et standardfilter skal skiftes hver tredje måned, for at sikrer størst effektivitet af filteret. Filteret fjerner synligt støv og snavs fra dit indeklima.

Hvis du eller en i din familie skulle lide af pollenallergi, kan vi klart anbefale vores pollenfilter. Vores pollenfilter er i filterklasse F7 som giver en finere filtrering og fjerner dermed finpartikler såsom pollen, og sikrer dig et sundt og rent indeklima.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, da standardfiltre skal skiftes indenfor 3 måneder. Andre filtre såsom pollenfilter, har dog en længere levetid på ca. 6 måneder.