Kulfilter 220x283x10 mm

Varenummer: 1020401

Lugt

Passer til: Genvex GES Energy S & GES Energy M  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 91,25 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
108,75 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
91,25 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)283
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kulfilter til dit Genvex GES Energy S & M (small) anlæg. Hvis du ønsker at fjerne lugtgener fra f.eks. bilos, grill eller din nabos brændeovn, er et kulfilter helt ideelt, da det er med til at opfange dårlig dunst. Du kan sammensætte flere lag af kulfilteret, så du får en optimal virkning i dit hjem.

Vi anbefaler at man bruger 2 stk. kulfilter i sit anlæg, når det er højsæson for fyring i brændeovne. Det er en nem og billig løsning til din bolig og erstatter ikke den dårlige lugt med anden partikel duft. Kulfilteret har i sig selv ikke nogen filtreringsgrad, det er derfor nødvendigt at have et normalt filter i dit ventilationsanlæg, som kan opsamle små partikler inden det kommer igennem kulfilteret.

Filteret monteres i din købte eller eksisterende metalramme sammen med en standard grovfiltermåtte (eco-blue). Det skal monteres således at luften passere først gennem standard grovfilteret på den blå side til hvid og bagved lægges kulfilteret.

Du kan med fordel anvende dette kulfilter med et af vores standard grovfiltre eller for en højere optimering og filtrering kan et pollen/kulfilter bruges. Det har samme filtreringsgrad som et almindelig pollenfilter og kan fjerne uønsket lugt. Man har i en sammensætning valgt at kombinere disse to materialer, så man får et filter og derfor opnår en bedre partikelfiltrering. Levetiden for et kulfilter er svær at beregne, da det afhænger af mængden af den luft og lugt som passerer gennem filteret.

Som udgangspunkt skal det skiftes ved et normalt filterskift for at opretholde effektivisering af kulfilteret. Vi anbefaler at man skifter sit filter en gang hver 3 måned, så får du den helt optimale ydelse af dit filter. For råd og vejledning står filterhuset altid til rådighed så vi kan hjælpe dig og din familie. Vi ønsker at i får det bedste indeklima og ikke skal være generet dårlig lugt.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 220x283x10 mm

Varenummer: 1020401

Fra 91,25 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu