Genvex GE Premium 3 Standard filter

Varenummer: 1020170

Støv

Passer til: Genvex GE Premium 3 & GE 630

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

230,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)657
Dybde (mm)25
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter til både Genvex GE Premium 3 & Genvex GE 630 ventilationsanlæg. Med et standard G4 grovfilter, sikrer du at dit anlæg er frit for større partikler såsom synligt støv og snavs.

G4 er den bedste filtrering klasse inden for grov filtrering. Du får hos Filterhuset, et dansk produceret filter i bedste kvalitet.

Alle vores filtre er designet med en reducerings evne, så du får mindst muligt energiforbrug under filterets levetid Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg.

Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter.

Skulle du eller en i familie lide af pollenallergi, kan du med fordel vælge vores pollenfilter til dit anlæg. Dette filter monteres i indsugningssiden, hvorpå et standardfilter placeres i udsugningen/recirkulationen.

Ved at vælge et pollenfilter, sikrer du et sundt og rent indeklima for dig og din familie, frit for pollen- og andre skadelige partikler.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer deres fortsatte effektive filtrering.

Et standardfilter har en levetid på ca. tre måneder, og bør derfor skiftes når du efterser dine filtre. Ved at benytte et filter med en finere filtrering, har du en længere levetid på netop det filter.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 3 Standard filter

Varenummer: 1020170

230,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu