Genvex GE Premium 3 Pollen filter

Varenummer: 1020171

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Premium 3 & GE 630

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

429,00 DKK424,13 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)657
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer i både Genvex GE Premium 3 & Genvex GE 630 ventilationsanlæg. Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standardfilter, og kan dermed sikrer dig renere indeklima for dig og din familie. 

Filteret er i filterklasse F7, hvilket betyder at det kan fjerne både de fine pollen- og andre skadelige partikler fra luften. Filteret er til dig der ønsker en ekstra høj filtreringsgrad, så du sikrer et pollenfrit hjem for hele familien. 

Pollenfilteret monteres altid på indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, og der monteres et standardfilter i udsugningen/recirkulationen for at sikrer anlægget frit for synligt støv og snavs. 

Pollenfilteret kan med fordel udskiftes med et standardfilter i indsugningen i vintermånederne, hvis du ønsker at reducere service udgifterne ved at anvende billigere filtre i denne periode. Vi kan dog gøre opmærksom på at pollenfilteret, ikke kun filtrerer pollenpartikler, men også andre skadelige partikler som altid findes i luften. 

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikre at filtrene filtrerer så effektivt som muligt. 

Vi gør opmærksom på at standardfiltre skal skiftes der ca. hver tredje måned, det er derfor det er vigtigt at holde øje med filtrene. Pollenfilteret har en levetid på 6-12 måneder, alt efter omgivelserne omkring din bolig.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 3 Pollen filter

Varenummer: 1020171

429,00 DKK424,13 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu