Genvex GE Premium 2 standard filter

Varenummer: 102322

Støv

Passer til: Genvex GE Premium 2, GE 420 & GE 525

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

183,75 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)537
Dybde (mm)25
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Dette standardfilter passer i både Genvex GE 420 / GE 525 & Genvex Premium 2 ventilationsanlæg. Vores standardfiltre er opbygget i et unikt plisseret filtermedie i en stabil ramme, som sikrer det størst mulige filterareal i en ramme der har tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg.

Med et stort filterareal, sikrer vi dig optimal levetid på dit filter, samtidig med at de er designet til at reducere energiforbruget til driften i dit anlæg. Filterets struktur giver dig en stor støv akkumulering som dermed giver længere levetid på dit filter.

Ventilationsanlæg er som oftest leveret med standardfiltre isat, men ønsker du at sikre et sundere og rene indeklima, frit for skadelige partikler såsom pollen, kan vi klart anbefale vores pollenfilter.

Pollenfilteret monteres i indsugsningssiden af anlægget og er standardfilter i udsugningen/recirkulationen. Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at dine filtre ikke skal skiftes.

Standardfiltre skal ca. skiftes hver tredje måned. Vi gør opmærksom på at filtrene ikke må rengøres eller støvsuges, da det ødelægger kvaliteten og filtrenes evne til at filtrere korrekt i dit anlæg.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 2 standard filter

Varenummer: 102322

183,75 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu