Genvex GE Premium 1 Standard filter

Varenummer: 101686

Støv

Passer til: Genvex GE Premium 1, GE 310 & GE 315

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 25,00 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
29,00 DKK
Pris pr. stk. v/12 stk.
26,50 DKK
Pris pr. stk. v/24 stk.
25,00 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)417
Dybde (mm)22
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typePLANFILTER UDSKÆRING
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Ecoblue grovfilter måtte til både Genvex GE310 / GE315 & GE PREMIUM 1 ventilationsanlæg. 

Filtermåtten er opbygget således at fiberstrukturen er åben på den blå side og bliver tættere på den hvide side af filteret. Luftstrømmen skal gå gennem filteret så du har indgang fra den blå side af filteret, og dermed udgang på den hvide side. 

Du vil let kunne se på dine gamle filtre, hvordan luftstrømmen er gået gennem filteret, da støvet altid finde på ind-siden, altså den blå side af filteret. 

Filterets unikke struktur sørger for at du får en optimal filtrering, samtidig med en større støv akkumulering i filteret, med mindst mulig modstand i luftstrømmen. Dette er med til at give dit filter en længere levetid samtidig med at det reducere strømforbruget til driften af dit anlæg. 

Filtermåtten er skåret i præcise mål, så den passer perfekt ind i netop dit ventilationsanlæg. Vi kan anbefale at købe til flere filterskift på en gang, da du kan opnå op til 33% i mængde rabat. 

Til et filterskift skal du benytte to stk. filtermåtter, som placeres i den originale filterramme som anlægget blev leveret med. Den originale filterramme genanvendes ved filterskift, og udskiftes udelukkende hvis den originale skulle være beskadiget eller blevet væk. 

Vi anbefaler at du efterser dit anlæg og filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer størst effekt af anlæg og filtre. Dine standardfiltre skal skiftes omkring hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 1 Standard filter

Varenummer: 101686

Fra 25,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu