Genvex GE Premium 1 SafeAir

Varenummer: 1025271

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Genvex GE Premium 1, GE 310 & GE 315

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

345,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)417
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Det fineste filter, nemlig SafeAir filteret til dit Genvex GE Premium, GE 310 & GE 315 ventilationsanlæg. S

afeAir har den fineste filtrering, der filtrerer endnu flere sundhedsskadelige partikler fra end de resterende filtre på markedet. 

Ved at benytte et SafeAir filter i dit ventilationsanlæg opnår du et renere og sundere indeklima i din bolig. Bor du i nærheden af trafikerede veje, industri eller større havne med gods eller færgetrafik, er partikelforureningen noget du bør interessere dig for. 

Bor du og din familie i nærheden af boliger med brændeovne, eller skulle i selv have en i hjemmet, så er i muligvis udsat for en forurening der er bekymrende høj. 

Vælger du et SafeAir filter vil du og din familie, trygt kunne nyde jeres bolig uden bekymringer om renheden af den luft i indånder. 

Med det rette filter, vil dit ventilationsanlæg effektivt fjerne partikelforureningen omkring din bolig. SafeAir filteret monteres i indsugningen i dit anlæg, i kombination med et grovfilter i udsugningen/recirkulationen. 

Når du vælger et SafeAir filter, opnår du helt enkelt en bedre og sikrere filtrering af din friskluftforsyning. Med et SafeAir filter kan du fjerne 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. 

Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. 

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikre den størst mulige effekt af dine filtre, og sikre at de ikke skal udskiftes. 

Standardfiltre skal skiftes ca. hver tredje måned, hvor et filter som vores SafeAir har en levetid på op til et år, alt efter omgivelserne omkring din bolig.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 1 SafeAir

Varenummer: 1025271

345,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu