Genvex GE Premium 1 Pollen filter

Varenummer: 102156

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Premium 1, GE 310 & GE 315 

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe to filtre til et fuldt filterskift.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

283,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)417
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer til både Genvex GE Premium 1, GE 310 og GE 315 ventilationsanlæg. 

Dette pollenfilter er produceret af vores dygtige folk her i Farum, og vi leverer altid et filter der er mindst lige så godt som det filter der sad i anlægget fra starten, og ofte kan vi tilbyde et filter der er bedre end det gamle.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre de filtre vi producerer, for at kunne hjælpe vores kunder til at få et renere og sundere indeklima og hvis du har brug for hjælp eller rådgivning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Hvis du skal lave et helt filterskift skal du huske at købe et standard filter også, dette bruges til at rense luften der trækkes ud fra boligen for snavs der ellers ville sætte sig i krydsveksleren og dermed forringe varmeoverførslen fra den udgående luft til den indgående luft.

Pollenfilteret skal monteres i indsugningen, for at fjerne små skadelige partikler, såsom pollenpartikler fra luften, inden den kommer ind i din bolig. Stadnardfilteret monteres dermed i udsugningen. 

Et pollenfilter som dette bør udskiftes omkring hver 6 måned. Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre omkring hver 3 måned, da monterede standardfiltre bør udskiftes omkring det tidspunkt. 

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 1 Pollen filter

Varenummer: 102156

283,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu