Genvex GE Premium 1/GE310/GE315 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1024257

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Premium 1, GE 310 & GE 315

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

335,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)417
Dybde (mm)48/25
Filter klassePOLLEN G4/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter sæt til at foretage et fuldt filterskift i dit Genvex GE Premium 1, GE 310 & GE 315 ventilationsanlæg. Pollenfilteret benyttes hvis du ønsker en højere filtreringsgrad end hvad et standardfilter kan tilbyde.

Filteret kan klart anbefales til hjem, hvor en i familie fx lider af pollenallergi. F7 Pollenfilteret kan fjerne en stor del af de pollenpartikler der kommer ind i dit hjem, samtidig med at det også fjerner andre skadelige partikler der måtte findes i luften.

Du sikrer dermed dig og din familie et sundt og rent indeklima. Pollenfilteret monteres i indsugningssiden af anlægget og et standardfilter monteres i udsugningen/recirkulationen.

Pollenfileret fjerner dermed de skadelige partikler i luften udefra ved at være monteret i indsugningen hvor standardfilterets funktion er at holde anlægget fri for større partikler, såsom synligt støv og snavs.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikre at ingen af filtrene trænger til at blive skiftet, og fortsat filtrerer effektivt.

Standardfiltre skal skiftes ca. hver tredje måned, hvor filtre med en finere filtrering såsom pollenfilteret, har en levetid på omkring 6 måneder. Det kan være svært at svare på hvor længe et filter kan holde, da det kommer an på hvilke omgivelser din bolig er placeret i. 

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Premium 1/GE310/GE315 Pollenfilter sæt

Varenummer: 1024257

335,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu