Pollenfilter Genvex GE Energy 3

Varenummer: 104712

StøvPollenLugt

Passer til: Genvex GE Energy 3 & GE 890

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

690,75 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)350
Højde (mm)660
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette er et kombineret pollen/kulfilter til dit Genvex GE Energy 3 & GE 890 ventilationsanlæg. Filteret kombinere en høj filtreringsevne med fjernelse af udefrakommende lugtgener.

Hvis du bor i nærheden af f.eks. industri, trafikeret vej eller naboer med brændeovne kan du opleve lugtgener der trænger ind i din bolig.

Det aktive kul i dette filter fjerner disse lugtgener og sikrer dig et lugtfrit hjem til dig og din familie. Et rent kulfilter der ikke er kombineret med en form for partikel filter, har ingen filtrering i sig selv, og det er derfor nødvendigt at have et filter der også har en filtreringsevne. Derfor dette kombinerede filter.

Skulle du samtidig ønske et rent indeklima, er F7 filtreringen i filteret med til at fjerne skadelige finpartikler i dit hjem.

Pollenfilteret er især tilegnet dig, hvis du eller en i din familie skulle lide af pollenallergi, da det også fjerner finpartikler såsom pollen. Filteret monteres i indsugningssiden af anlægget og et standardfilter monteres i udsugningen/recirkulationen, for at sikrer anlægget fri for støv og snavs.

Det aktive kul i filtret vil med tiden aftage, og vi vil dermed anbefale at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned for at sikrer deres forsatte effektivitet.

Et pollen/kulfilter skal skiftes ca. 2-3 gange om året, hvis du skal opleve den fulde effekt. Levetiden på kulfilter delen af filteret, afhænger meget af koncentrationen af de lugtstoffer som luften omkring din bolig indeholder. Standardfiltre bør skiftes omkring hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Pollenfilter Genvex GE Energy 3

Varenummer: 104712

690,75 DKK


keyboard_arrow_up