Genvex GE Energy 3 standard filter

Varenummer: 102367

Støv

Passer til: Genvex GE Energy 3 & GE 890

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

375,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)350
Højde (mm)660
Dybde (mm)48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard G4 filter til både Genvex GE Energy 3 & Genvex GE 890 ventilationsanlæg. Standardfilteret er opbygget i et unikt plisseret filtermedie i en stabil ramme.

Dette sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. Det store filterareal sikrer optimal levetid for netop dit filter.

Vores filtre er samtidig designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filterets struktur giver en stor støv akkumulering og dermed længere levetid for dit filter.

Hvis du ønsker at skabe et sundere for dig og din familie, med et indeklima fri for pollen og andre skadelige partikler, kan vi varmt anbefale vores pollenfilter som er godt i sommerperioderne hvor der er en masse pollen i luften.

Hvis du derimod ønsker at fjerne det største antal af skadelige finpartikler, som også fjerner pollenpartikler, er der vores bedste filter, nemlig SafeAir du skal benytte.

Standardfilteret er blot til at fjerne støv og snavs og ikke mindre finpartikler. Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, og skifter standardfiltre cirka samtidig, da deres levetid er på tre måneder. Vores finpartikel filtre har en længere levetid.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Energy 3 standard filter

Varenummer: 102367

375,00 DKK


keyboard_arrow_up