Genvex GE Energy 3 Pollen filter

Varenummer: 102208

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Energy 3 & GE 890

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

429,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)350
Højde (mm)660
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette F7 pollenfilter passer til dit Genvex GE Energy 3 og Genvex GE 890 ventilationsanlæg. Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard filter.

Derfor opfanger dette filter partikler helt ned til pollen størrelse. Skulle du eller en i husstanden lide af pollenallergi, kan vi varmt anbefale dette filter. Især i sommersæsonen, hvor der er mest pollen at finde i luften.

Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et pollenfrit indeklima. Pollenfilter monteres altid på indsugningssiden til friskluft.

Der anvendes standard filter til udsugning/recirkulation. Så man skal huske at tilkøbe et G4 standardfilter også, eller han man købe et pollenfiltersæt hvori der medfølger et standardfilter.

Ønsker man et endnu bedre indeklima bør man købe et F9 SafeAir filter, som foruden pollen også fjerner endnu mindre skadelige finpartikler.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene ikke trænger til at blive skiftet, og dermed stadig filtrere effektivt.

Dit pollenfilter skal ufskiftet hver sjette måned, for at opnå den bedste filtrering med filteret. 

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Energy 3 Pollen filter

Varenummer: 102208

429,00 DKK


keyboard_arrow_up