Pollen/Kulfilter Genvex GE Energy 2

Varenummer: 1020494

StøvPollenLugt

Passer til: Genvex GE Energy 2 & GE 590

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

591,75 DKK518,50 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)456
Dybde (mm)48
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette er et kombineret pollen/kulfilter til der passer i både Genvex GE Energy 2 & Genvex GE 590 ventilationsanlæg. Filteret er til dig der både ønsker et indeklima fri for skadelige finpartikler samt oplever lugtgener i hjemmet. 

Pollenfilteret er i filterklasse F7 og filtrerer de skadelige partikler fra, såsom pollen partikler. Hvis du eller en i husstanden skulle lige af allergi er dette et godt filter at benytte. Hvis du samtidig oplever lugtgener i din bolig, fra udefrakommende forureningskilder som f.eks. brændeovne, industri eller trafikeret vej, så kan det aktive kul i dette filter fjerne disse lugtgener. 

Pollen/kulfilteret monteres på friskluftforsyningen og et standardfilter monteres på udsugningssiden. Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene fungerer som de skal og ikke trænger til at blive skiftet. 

Det aktive kul i dette filter aftager med tiden, og for at få den fulde effekt af det, er du vigtigt at du tjekker det. Levetiden afhænger af omgivelserne omkring din bolig. Et filter som dette bør udskiftes omkring 1-2 gange årligt. 

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Genvex GE Energy 2

Varenummer: 1020494

591,75 DKK518,50 DKK


keyboard_arrow_up
menu