Genvex GE Energy 2 Standardfilter

Varenummer: 101695

Støv

Passer til: Genvex GE Energy 2 & GE 590

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1-3 dages levering

Fra 26,50 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
29,00 DKK
Pris pr. stk. v/12 stk.
26,50 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)456
Dybde (mm)22
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typePLANFILTER UDSKÆRING
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Dette standard G4 filter passer til både Genvex GE Energy 2 & Genvex GE 590 ventilationsanlæg. Filteret passer direkte ind i din originale filterramme, som dit ventilationsanlæg blev leveret med. 

Du skal anvende to stk. filtermåtter for at foretage et filterskift i dit anlæg. Du bør altid genanvende den originale filterramme, men skulle denne være forsvundet eller gået i stykker kan du finde en ny ramme hos os. 

Filteret er opbygget sådan, at fiberstrukturen er åben på den blå side af filteret og bliver tættere på den hvide side. Luftstrømmen skal gennem filteret således, at den har indgang fra den blå side og udgang på den hvide. 

Du kan på dine gamle filtre se hvordan luftstrømmen er gået gennem filteret, da al støvet er at finde på den blå side. Strukturen i filteret sikrer optimal filtrering med en større støv akkumulering i filtret samtidig med at der er mindst mulig modstand i luftstrømmen. Dette giver dit filter en længere levetid samt nedsat strømforbrug til drift af dit anlæg. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, og som udgangspunkt skifter, ihvertfald standardfiltre cirka samtidig. Andre filterklasser har længere levetid end et standard G4.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Energy 2 Standardfilter

Varenummer: 101695

Fra 26,50 DKK


keyboard_arrow_up
menu