Genvex GE Energy 2 SafeAir

Varenummer: 1025196

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

345,38 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)456
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Genvex GE Energy 2 ventilationsanlæg. SafeAir, vores fineste finfilter, filtrer endnu flere skadelige fin- og mikropartikler fra end standard- og pollenfiltre.

Ved at anvende et SafeAir filter sikrer du, at indeklima i din bolig er fri for skadelige partikler. Med et SafeAir filter kan du fjerne 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler.

Vi opholder os indendørs over 80% af tiden, og størstedelen af tiden i eget hjem. Når du vælger et SafeAir filter, opnår du helt enkelt en bedre og sikrere filtrering af din friskluftforsyning.

Et SafeAir filter fjerner størstedelen af den udefrakommende partikelforureningen og giver dermed dig og din familie et sundt og godt indeklima.

Vi anbefaler især, at benytte SafeAir hvis boligen er placeret tæt på en trafikeret vej, brændeovne eller hvis en i husstanden lider af allergi.

Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene ikke skal skiftes. Standard filteret i dit anlæg skal skiftes oftere end dit SafeAir filter.

Du bør udskifte dit SafeAir filter minimum 1 gang om året, for at opnå det bedste resultat med dit filter. 

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Energy 2 SafeAir

Varenummer: 1025196

345,38 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu