Genvex GE Energy 2 Pollenfilter sæt

Varenummer: 104715

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Energy 2 & GE 590

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

359,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)456
Dybde (mm)48
Filter klassePOLLEN G4/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfiltersæt til dit Genvex GE Energy 2 ventilationsanlæg. Filtrene er i målene 236x456x48 mm / 236x456x25 mm. Dette sæt består af ét pollenfilter, som er er filterklassen F7 og ét standard grovfilter i filterklassen G4. 

Sættet indeholder to filtertyper, da pollenfilteret skal monteres på indsugningssiden til friskluft og standard grovfilteret monteres ved udsugning/recirkulation. 

Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter. Derfor opfanger dette filter også de fine partikler, som kan være skadelige for helbredet. 

Derudover fjerner vores pollenfilter også de små pollenpartikler. Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et sundt og rent indeklima, fri for pollen- og skadelige partikler. Et standard grovfilter skal bruges i et fuldt filterskifte, for at holde dit anlæg fri for støv og snavs. Dette filter er særlig egnet til en grovfiltrering, hvorfor det bruges til at holde anlægget rent. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene fungerer som de skal, og ikke trænger til at blive udskiftet. Standard grovfiltre skal skiftes oftere end pollenfiltre. Som udgangspunkt skal et grovfilter udskiftes hver 3 måned, hvor et pollenfilter blot bør udskiftes hver 6 måned. 

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Energy 2 Pollenfilter sæt

Varenummer: 104715

359,00 DKK


keyboard_arrow_up