Genvex Energy 2 Pollenfilter

Varenummer: 102175

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Energy 2 & GE 590

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

225,00 DKK191,30 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)456
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter kan både monteres i både Genvex GE Energy 2 & Genvex GE 590 ventilationsanlæg. Pollenfilteret har en langt finere filtreringsgrad end et standardfilter og kan derfor med fordel benyttes hvis du ønsker en sundt og rent indeklima for dig og din familie. 

Hvis du eller en i hjemmet skulle være pollenallergiker, kan vi varmt anbefale dette filter, da det fjerner både pollen partikler samt andre skadelige partikler fra dit hjem. Især i sommermåneder er dette filter en god idé at benytte, da det sikrer dit hjem mere eller mindre pollenfrit. 

Du kan med fordel udskifte filteret med et standardfilter i vintermånederne, hvis du ønsker at mindske serviceudgifterne til filtre i den periode. Pollenfilteret monteres altid på indsugningssiden til friskluft, og samtidig monteres et standardfilter i udsugningen til at fjerne støvpartikler fra dit anlæg. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, da standardfiltre som oftest skal skiftes efter en sådan periode. Pollenfilteret har en lidt længere levetid på omkring et halvt år, alt efter omgivelserne.

Passer også til dit anlæg

Genvex Energy 2 Pollenfilter

Varenummer: 102175

225,00 DKK191,30 DKK


keyboard_arrow_up
menu