Pollenfilter Genvex Energy 1

Varenummer: 1024952

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

357,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)308
Højde (mm)237
Dybde (mm)150
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typePOSE
Antal lommer6
Lomme længde150
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollen posefilter passer bl.a. til Genvex Energy 1 & til Genvex GE 390, 490 & 590 ventilationsanlæg. Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter. Derfor opfanger dette filter også de fine partikler. 

Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et renere indeklima. Pollenfilter monteres altid på indsugningssiden til friskluft. 

Der anvendes standard grovfilter til udsugning/recirkulation. Vi anbefaler især et pollenfilter i sommermånederne, hvor der er megen pollen at finde i luften og samtidig hvis du eller en i din husstand skulle have pollenallergi. Da kan dette filter hjælpe med at sikrer dig et pollenfrit hjem. 

De fleste anlæg er leveret med standard grovfiltre fra producenten, men der kan også anvendes pollenfilter. 

Er du i tvivl kan du altid kontakte Filterhuset for råd og vejledning. Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned. Et filter som dette pollenfilter har en lidt længere levetid end et standard grovfilter. 

Du skal ca. skifte et standard grovfilter hver sjette måned, hvor et pollenfilter kan benyttes i op til et år, alt efter omgivelserne omkring din bolig.

Passer også til dit anlæg

Pollenfilter Genvex Energy 1

Varenummer: 1024952

357,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu