Pollen/Kulfilter Genvex GE Energy 1

Varenummer: 1024580

StøvPollenLugt

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

458,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)306
Dybde (mm)25
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kombineret pollen/kulfilter der passer til Genvex Energy 1, GE 390 & GE 490 ventilationsanlæg. Filteret er i filterklassen F7 og kombinerer pollenfilterets fine filtreringsevne, med et filter af aktivt kul, der fjerner uønskede lugtgener fra dit hjem. 

Pollenfiltret er et af markedets fineste filtre og anvendes, hvis der ønsker en fin filtrering af hjemmet, så man filtrerer de skadelige partikler fra og dermed får et sundt og rent indeklima. 

Hvis du samtidig oplever lugtgener i din bolig fra f.eks. brændeovne, trafik eller nærliggende industri kan det aktive kul i filtret hjælpe med at fjerne lugten fra dit hjem. 

Dette filter er optimalt til at forbedre indeklima og holde luften fri fra lugtgener i din bolig. Filterhuset anbefaler, at du efterser dit ventilationsanlæg, en gang hver tredje måned, for at sikrer at både anlæg og filtre fungerer optimalt. 

Et normalt pollenfilter skal skiftes en gang hver sjette måned, men det kan være svært at estimere hvor længe det aktive kul i filtret virker, da det afhænger af omgivelserne omkring din bolig.

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Genvex GE Energy 1

Varenummer: 1024580

458,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu