Genvex Energy 1 standard filter

Varenummer: 102331

Støv

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490 

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe to filtre til et fuldt filterskift.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

210,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)306
Dybde (mm)48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard grovfilter til både Genvex Energy 1, Genvex GE 390 & GE 490 ventilationsanlæg. Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg.

Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter.

Bemærk: Er du allergiker kan du med fordel skifte til et pollenfilter på indgangssiden og derved minimere generne af pollen og skadelige partikler i din bolig.

Et pollenfilter passer direkte i de fleste anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget. Filterhuset anbefaler, at du efterser dit filter hver 3 måned.

Et filterskift i dit anlæg skal ske 2-4 gang årligt, alt efter hvilken filtertype du har i. Dette vil sikre dig et velfungerende indeklima og størst muligt udbytte af dit ventilationsanlæg.

Et standardfilter som dette, bør du udskifte hver 3 måned.

Passer også til dit anlæg

Genvex Energy 1 standard filter

Varenummer: 102331

210,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu