Genvex Energy 1 Pollenfilter sæt

Varenummer: 104711

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490

  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

372,50 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)237
Højde (mm)308
Dybde (mm)24 / 48 mm
Filter klassePOLLEN G4/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter sæt passer bl.a. til Genvex Energy 1, Genvex GE 390 & GE 490 anlæg.

Sættet består af: 1 stk. G4 standard grovfilter i dim: 236x306x25 mm. 1 stk. F7 pollenfilter i dim: 236x306x48 mm.

Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter. Derfor opfanger dette filter også de fine pollen partikler.

Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et pollen- og partikelfrit indeklima, hvor der samtidigt fjernes væsentligt mere af det synlige støv.

Pollenfilteret monteres altid på indsugningssiden til friskluft og dit standard grovfilter monteres på udsugning, hvilket er derfor at et pollenfilter sæt består af et stk. pollenfilter og et stk. standardfilter. Med dette sæt sikrer du både at dit hjem får et sundt og rent indeklima, samt at dit anlæg bliver fri for støv og snavs.

Er der nogen i jeres familie der har pollenallergi, vil et pollenfitler effektivt fjerne pollen fra luften og dermed fjerne en del af de gener, der kan være ved at have allergi.

Pollenfilteret vil normalt passe til 6 måneders brug. Vi anbefaler dog, at du skifter standard grovfilter hver 3. måned og pollenfilter hver 6. måned.

Filterhuset anbefaler altid, at opgradere til et bedre filter, specielt hvis du bor i nærheden af forureningskilder såsom trafik eller brændeovne. Her vil vores SafeAir filtre også kunne anbefales.

De fleste anlæg er leveret med standard grovfiltre fra producenten, men der kan også anvendes pollenfilter. Har du brug for råd og vejledning, så kontakt Filterhuset eksperter via telefon eller mail.

Passer også til dit anlæg

Genvex Energy 1 Pollenfilter sæt

Varenummer: 104711

372,50 DKK


keyboard_arrow_up