Genvex Energy 1 Pollen filter

Varenummer: 102172

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

220,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)306
Dybde (mm)48
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter til dit Genvex Energy 1, GE 390 & GE 490 ventilationsanlæg.

Skulle du eller en i din familie lide af pollenallergi, er dette filter perfekt til jeres anlæg. Et F7 pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard G4 filter, hvilket betyder at det filtrerer luften bedre og sørger for at hjemmet bliver fri for skadelige finpartikler og den generende pollen i sommerhalvåret.

Ønsker du sikkerhed for kvaliteten af din friskluft, er F7 filteret løsningen. Med et F7 pollenfilter filtreres finpartikler og pollen fra, så du og din familie får et bedre indeklima. Filteret monteres på friskluft forsyningen i dit anlæg.

Et standard grovfilter monteres på udsugningen, som holder dit anlæg fri for støv og snavs, og sikrer at ventilationsanlægget holder i længere tid.

Hvis du ønsker et endnu bedre indeklima, så anbefaler vi at du benytter vores SafeAir filter, som er i filterklasse F9 og er et af de fineste på markedet.

SafeAir filteret filtrerer endnu mindre partikler fra end pollenfilteret. Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene fungerer optimalt og ikke trænger til at blive udskiftet.

På den måde sikrer du dig og din familie et sundt og rent indeklima.

Passer også til dit anlæg

Genvex Energy 1 Pollen filter

Varenummer: 102172

220,00 DKK


keyboard_arrow_up