Kulfilter 227x417x10 mm

Varenummer: 1020419

Lugt

Passer til: Genvex GE Combi 185 & GES Energy 1 & GES Premium 1 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

99,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)227
Højde (mm)417
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter passer til Genvex GES Energy 1, GES Premium 1 & GE Combi 185 anlæggene. Et kulfilter fjerner lugtgener fra f.eks. trafikerede veje, industri, grill eller naboens brændeovn.

Filteret anvendes til filtrering af luften på indgangssiden.Et kulfilter er en billig og let løsning, til at fjerne generende lugt fra din bolig. Hvis det er nødvendigt kan der bruges flere lag kulfilter, soms kal bestilles enkeltvis.

Kulfilteret i sig selv har ingen filtreringsgrad som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg, det er derfor vigtigt at du benytter en form for partikel filter foran kulfilteret. Du kan altid benytte et standard grovfilter i kombination med dette filter.

Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå, korrekt monteret passerer luften først gennem G4 filteret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfilteret.

Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, og det afhænger af hvor meget luft der passere gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser.

Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter når foråret nærmer sig. Hvis du er generet af trafik os, anbefales brug af kulfilter hele året.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 227x417x10 mm

Varenummer: 1020419

99,00 DKK


keyboard_arrow_up