Genvex Ge Combi 185 standard filter

Varenummer: 102333

Støv

Passer til: Genvex GE Combi 185 & GES Energy 1 & GES Premium 1 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

215,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)417
Dybde (mm)48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard grovfilter til Genvex GES Energy 1, GE Combi 185 & GES Premium 1 ventilationsanlæg. Med et grovfilter monteret i dit anlæg sikrer du, at dit anlæg er fri for støv og snavs.

Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter. Et standard grovfilter skal skiftes hver tredje måned, for at sikre både dit anlæg og indeklima.

Skulle du eller en i din familie lide af allergi eller ønsker I blot at forbedre indeklimaet i jeres bolig? Så kan du med fordel skifte til vores pollenfilter på indgangssiden og derved minimere generne af pollen og filtrere flere skadelige partiker fra. Et pollenfilter passer direkte ind i dit Genvex anlæg, uden behov for tilpasning eller indregulering af anlægget.

Hvis du ønsker at sikrer dig og din familie det sundeste og reneste indeklima, kan vi anbefale vores bedste filter, nemlig vores SafeAir filter. Dette filter har den fineste filtreringsgrad hvilket betyder, at det filtrerer endnu flere skadelige finpartikler fra end vores andre filtre. Filteret kan især benyttes i boliger der er placeret tæt på industri, trafikeret vej eller brændeovne.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer filtrenes fortsatte virken.

Passer også til dit anlæg

Genvex Ge Combi 185 standard filter

Varenummer: 102333

215,00 DKK


keyboard_arrow_up