Genvex GE Combi 185 SafeAir

Varenummer: 1025200

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Genvex GE Combi 185  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

349,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)417
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Genvex GE Combi 185 ventilationsanlæg. Med dette filter er du sikret det sundeste og reneste indeklima i din bolig.

Vores SafeAir filter er nemlig i filterklassen F9 og dermed også vores fineste filter. Vi har testet vores SafeAir filtre i samarbejde med Teknologisk Institut, som viste, at SafeAir filtret er betydeligt bedre til at filtrere de helt ultrafine og skadelige partikler fra end vores andre filtre.

Vil du læse mere om SafeAir og vores test? Så læs mere her. De ultrafine partikler kan f.eks. komme fra naboen brændeovn eller nærtliggende trafik, som skaber foruroligende store forureninger i nærområdet - de forurenende partikler vil trænge ind i din bolig via dit ventilationsanlæg og åbne vinduer.
​Det er derfor vigtigt, at have en finfilter monteret på indsugningssiden i dit ventilationsanlæg, for at filtrere de skadelige partikler fra.

Med et SafeAir filter i dit anlæg er du og din familie sikre på, at den luft I indånder i jeres hjem, er så ren og sikker som mulig.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Combi 185 SafeAir

Varenummer: 1025200

349,00 DKK


keyboard_arrow_up