Genvex GE Combi 185 Pollen filter

Varenummer: 102173

StøvPollen

Passer til: Genvex GE Combi 185 & GES Energy 1 & GES Premium 1 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

159,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)236
Højde (mm)417
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer til Genvex GES Energy 1, GES Premium 1 & GE Combi 185 anlæg. Et pollenfilter er perfekt til dig, hvis du eller en i din familie lider af pollenallergi.

Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter. Derfor opfanger dette filter også de fine pollenpartikler og sikrer et sundt og rent indeklima. Udover at fjerne pollen, der kan være til stor gene i sommerhalvåret, så er pollenfiltret også et af vores fineste filtre med en høj filtreringsgrad, så du får et sundt og rent indeklima - fri for skadelige partikler, som kan have en stor påvirkning på dit helbred.

For at lave et fuldt filterskifte, skal du montere et finfilter på indsugningssiden og et standard grovfilter på udsugningen. Du kan med fordel købe vores pollenfiltersæt, der består af ét stk. F7 pollenfilter samt ét stk. G4 standard grovfilter.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at disse fungerer optimalt og ikke trænger til at blive udskiftet.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Combi 185 Pollen filter

Varenummer: 102173

159,00 DKK


keyboard_arrow_up