Genvex GE Combi 185 (Gl. ver.) Filterramme

Varenummer: 1024596

Støv

Passer til: Genvex GE Combi 185 (Gl. ver.)  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

375,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)250
Højde (mm)422
Dybde (mm)20
Filter typeRAMME
Ramme materialeMETAL
Anbefalet levetid12 MONTHS

Beskrivelse

Filterramme der passer til dit Genvex Combi 185 ventilationsanlæg. Denne filterramme er udelukkende til dig der har mistet eller fået ødelagt din originale filterramme som anlægget blev leveret med. Rammen bliver leveret med en påsat Ecoblue G4 filtermåtte.

Du skal benytte to stk. filtermåtter for at foretage et filterskift. Ekstra filtermåtter bestilles separat. Den unikke struktur i filteret sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filteret, med mindst mulig modstand i luftstrømmen.

Dette betyder at filteret har en længere levetid og samtidig reducerer det strømforbruget, til drift af anlægget. Denne kvalitets filterramme er produceret i et hårdfør materiale, som fremover skal genanvendes til fremtidige filterskift.

Bemærk: Denne løsning er har ikke samme tekniske specifikationer som et standard grovfilter og anbefales kun hvis du samtidig husker at skifte filter oftere end normalt. Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE Combi 185 (Gl. ver.) Filterramme

Varenummer: 1024596

375,00 DKK


keyboard_arrow_up