Genvex GE Energy 2 aktivkul / Pollen filter

DKK 1.990,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1024098
Kombineret aktiv kul/pollenfilter til både Genvex Energy 2 & Genvex GE 590 ventilationsanlæg. Filteret er produceret i dimensionerne 236x456x48.

Dette filter kombinerer pollenfilterets fine filtreringsgrad samtidig med at du får en stor overflade med aktivt kul, som kan fjerne de lugtgener du kan opleve fra udefrakommende forureningskilder. Lugtgener kan f.eks. komme fra brændeovne, meget nærliggende trafik eller industri.
Kulfilteret har i sig selv ingen filtreringsgrad, det er derfor perfekt kombineret med F7 pollenfilteret. Pollenfilteret fjerner både pollenpartikler samt andre skadelige partikler der findes i luften. Pollenfilteret er udskifteligt, og et sæt består derfor at tre F7 pollenfiltre og et kulfilter. Dette er rigeligt til et års drift i dit anlæg.

Et aktivt kulfilter er opbygget med vores robuste plastik ramme, indeholdende brikker/kuber af aktivt kul.
Hver kube er støbt i 100% aktivt kul og har størrelsen 48x48 mm med 676 kanaler pr. Celle.
Et typisk filter består af 40-60 Kuber. Med 676 kanaler pr kube giver det os 27-40.000 kanaler.
Dette giver et hidtil uhørt stor overfladeareal i filtret og en høj vægtfylde af aktivt kul.
Netop vægtfylde og overfladeareal er af vigtig betydning for et kulfilters effektivitet og levetid.

Vi gør opmærksom på at et kulfilter vil fravige fra det standard filter dit anlæg er indreguleret efter. Der vil derfor kunne forekomme mindre ændringer i luftstrømmen og modstanden i filtret.

Filteret monteres direkte i dit friskluftindtag, og et standardfilter placeret i udsugningen/recirkulationen.
Både Genvex og Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrerene stadig arbejder effektivt. Standardfiltre skal skiftes ca. hver tredje måned, hvor det aktive kul/pollenfilter kan holde til et helt års drift.