Genvex 350 Pollen filter

DKK 189,00
På lager
Varenummer:102146
Dette pollenfilter passer i dit Genvex GE 350 ventilationsanlæg. Med et pollenfilter sikrer du en finere filtrering end med et standard filter, som anlæg som oftest er leveret med.

F7 pollenfilteret er et tættere filter en standardfilteret, og opfanger derfor finere partikler såsom pollen. På denne måde sikrer du et sundt og rent indeklima for dig og din familie. Skulle du eller en anden i familien lide af pollenallergi, kan vi især anbefale dette filter. Især i sommersæsonen kan et sådan filter gøre gavn for dit indeklima.
I vinterperioderne kan du med fordel udskifte pollenfilteret med et standardfilter, hvis du ønsker at sænke vedligeholdelsesomkostningerne til filtre.

Et pollenfilter har en længere levetid en standardfilteret, og du kan derfor vente med at skifte pollenfilteret til der er gået ca. et halvt år. Du kan med fordel montere et standardfilter ovenpå pollenfilteret, for at sikrer en endnu længere levetid.

Pollenfilteret monteres i indsugningssiden og et standardfilter placeres altid i udsugningen/recirkulationen for at sikrer at din anlæg holder sig fri for synligt støv og snavs.
Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at du får det største udbytte ud af filtrene. Det er vigtigt at skifte filtrene jævnligt, så du undgår et dårligt indeklima.