Kulfilter 270x450x10 mm

Varenummer: 1020404

Lugt

Passer til: Genvex GE 315 VP

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

134,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)270
Højde (mm)450
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter passer i dit Genvex GE 315 VP ventilationsanlæg. Med et kulfilter til dit anlæg kan du fjerne lugtgener fra udefrakommende kilder som f.eks. brændeovne, grill eller industri. Det er en let og billig løsning til at fjerne lugt fra din bolig.

Du kan benytte flere lag af kulfilter, hvis du skulle opleve kraftige lugtgener. Filtrene bestilles enkeltvis. Kulfilteret har i sig selv ingen filtreringsgrad ligesom de filtre du normalt bruger i dit anlæg. Det er derfor nødvendigt at benytte en form for partikel filter foran kulfilteret.

Du kan altid anvende vores Poret Carbon B kulfilter sammen med et standard filter i næsten alle anlæg. Filteret monteres i din originale filterramme, som anlægget er leveret med, med dit standard G4 filtermåtte ovenpå.

For at montere filtrene korrekt, skal luften passere gennem G4 filteret fra den blå til den hvide side, for så til sidst at passere gennem kulfilteret. Filtrene skal placeres i indsugningssiden af dit anlæg. Det aktive kul i filtret aftager med tiden, og det er derfor svært at beregne en levetid på et kulfilter.

Både levetid og effektiviteten afhænger af hvor meget luft der passerer gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at dit kulfilter stadig filtrerer lugten væk fra din bolig. Vores erfaring siger at der bruges 1-2 stykker kulfilter i fyringssæsonen, hvorefter du kan skifte til et standardfilter eller vores pollenfilter med en finere filtrering.

Ved gener ved trafik anbefaler vi kulfilter hele året.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 270x450x10 mm

Varenummer: 1020404

134,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu