Genvex GE 315 VP Standard filter

Varenummer: 101725

Støv

Passer til: Genvex GE 315 VP

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 25,00 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
29,00 DKK
Pris pr. stk. v/12 stk.
26,50 DKK
Pris pr. stk. v/24 stk.
25,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)280
Højde (mm)450
Dybde (mm)22
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typePLANFILTER UDSKÆRING
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard grovfilter til dit Genvex GE 315 VP ventilationsanlæg. Filteret er i filtreringklasse G4 og har dermed den fineste filtreringsgrad inden for grov filtrering. Dette er med til at fjerne synligt støv fra dit hjem og holde anlægget fri for det. 

For at foretage et fuldt filterskift skal du benytte to stk. filtermåtter. Vi kan derfor anbefale at du bestiller til flere filterskift på en gang, da du kan opnå en mængderabat på op til 33%. 

Ved filterskift genbruger du, den originale filterramme som anlægget blev leveret med og skifter derfor blot måtterne i rammerne. Filteret er skåret så det passer direkte ind i netop dit anlæg. 

Filteret har en unik struktur, der sikrer optimal filtrering i dit anlæg, større støv akkumulering samt mindst mulig modstand i luftstrømmen. Dette er med til at give dit filter en længere levetid og samtidig reducere strømforbruget til drift af dit anlæg. 

Filteret er opbygget således at fiberstrukturen er åben på den blå side og bliver dermed tættere på den hvide side. Luftstrømmen skal derfor gå gennem filteret, så du har indgang på den blå side og udgang på den hvide. 

Du kan nemt se på dine gamle filtre, hvordan luftstrømmen er gået gennem filteret, da støvet altid er at finde på ind-siden, altså den blå side. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned og ca. skifter standardfiltre samtidig, for at sikrer størst mulig effektivitet af både filtre og anlæg.

Passer også til dit anlæg

Genvex GE 315 VP Standard filter

Varenummer: 101725

Fra 25,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu