Pollen/Kulfilter Genvex Combi 185

DKK 578,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1024510
Kombineret pollen/kulfilter til Genvex GE 310/315, GES Energy 1 & GE Combi 185 anlæggene. Målene på filtret er 236x417x48 mm.
Dette filter er til dig, der ønsker er sundere og renere indeklima for dig og din familie, som samtidig er generet af udefrakommende lugtgener. Kan du f.eks. lugte hvad naboen skal have til middag eller får du røgen fra deres brændeovn direkte ind i dit friskluftindtag, så kan dette F7 kulfilter være løsningen.
Hvis du ikke oplever lugtgener, bør du blot benytte dig af vores almindelige pollenfilter - uden aktivt kul.

Brugen af pollenfilter foregår mest i foråret og om sommeren, hvor der findes mange partikler fra f.eks. pollen i luften. Det er med til at sikrer dig et sundt og rent indeklima, fri for pollen samt skadelige partikler. Vi anbefaler dog, at du har et finfilter monteret hele året, for at filtrere de skadelige finpartikler fra.

Hvis du oplever lugtgener fra brændeovne, trafik eller industri, kan det aktive kul i dette kombinerede filter fjerne luften fra din bolig.

Filteret passer direkte ind i dit anlæg og erstatter dit filter på friskluft siden. Filteret er opbygget med en robust plastik ramme.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer at filtrene stadig filtrerer som de skal, eller om de skal skiftes.