Kulfilter 240x395x10 mm

Varenummer: 1020396

Lugt

Passer til: Genvex GE 300

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

108,75 DKK96,90 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)240
Højde (mm)395
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kulfilter der passer til dit Genvex GE 300 ventilationsanlæg. Med et kulfilter til dit anlæg, kan du fjerne eventuelle lugtgener fra udefrakommende forureningskilder som f.eks. brændeovne, trafik eller industri. 

Du kan sagtens bruge flere lag kulfilter, hvis du skulle opleve kraftige lugtgener, filtrene bestilles enkeltvis. Kulfilteret monteres til filtrering af luften på indgangssiden. 

Vi gør opmærksom på, at kulfilteret i sig selv ikke har en filtreringsgrad, som de filtre man normalt monterer i sit anlæg, altså et standardfilter. Det er derfor nødvendigt at bruge en form for partikelfilter foran kulfilteret. 

Du kan altid anvende vores Poret Carbon B kulfilter sammen med et standardfilter i næsten alle anlæg. Filteret monteres i din originale filterramme, som anlægget blev installeret med, da denne genbruges ved filterskift. 

Du monterer en standard G4 måtte ovenpå. Når kulfilteret er monteret korrekt passerer luften først gennem G4 filteret fra blå til hvid side, for derefter at passere gennem kulfilteret. Dermed kan filteret sikrer dig og din familie en lugtfrit indeklima. 

Det kan være svært at estimere levetiden på et kulfilter, det afhænger nemlig af hvor meget luft der passere gennem filteret, samt koncentrationen af støv og gasser. 

Det er vores erfaring at der bruges 1-2 stykker kulfilter i fyrringssæsonen hvorefter vi anbefaler et standardfilter, hvis du ikke er generet af lugtgener ud over brændeovne. 

Skulle du være generet af andre udefrakommende lugtgener fra trafik eller andet, kan kulfilteret med fordel være installeret hele året. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer deres fortsatte effektivitet i dit anlæg. 

Standardfiltre skiftes ca. hver tredje måned, hvor kulfilteret skiftes efter behov og effektivitet.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 240x395x10 mm

Varenummer: 1020396

108,75 DKK96,90 DKK


keyboard_arrow_up
menu