Genvex GE Energy 2 Standard filter

Fra DKK 30,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 39,00
Pris pr. stk. v/8 stk.DKK 37,00
Pris pr. stk. v/16 stk.DKK 35,00
Pris pr. stk. v/24 stk.DKK 30,00
På lager
Varenummer:101695
Dette standard G4 filter passer til både Genvex GE Energy 2 & Genvex GE 590 ventilationsanlæg. Filteret passer direkte ind i din originale filterramme, som dit ventilationsanlæg blev leveret med.

Du skal anvende to stk. filtermåtter for at foretage et filterskift i dit anlæg. Du bør altid genanvende den originale filterramme, men skulle denne være forsvundet eller gået i stykker kan du finde en ny ramme her.

Filteret er opbygget sådan, at fiberstrukturen er åben på den blå side af filteret og bliver tættere på den hvide side. Luftstrømmen skal gennem filteret således, at den har indgang fra den blå side og udgang på den hvide. Du kan på dine gamle filtre se hvordan luftstrømmen er gået gennem filteret, da al støvet er at finde på den blå side.

Strukturen i filteret sikrer optimal filtrering med en større støv akkumulering i filtret samtidig med at der er mindst mulig modstand i luftstrømmen. Dette giver dit filter en længere levetid samt nedsat strømforbrug til drift af dit anlæg.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, og som udgangspunkt skifter, ihvertfald standardfiltre cirka samtidig. Andre filterklasser har længere levetid end et standard G4.